dissabte, 18 de gener del 2014

Rúbrica d'avaluació

Bona tarda,

Per fer entendre als grups que hem coavaluat la seva nota, us pengem la nostra rúbrica d'avaluació aquí, amb format d'imatge perquè la pugueu ampliar i observar quins han els nostres criteris avaluatius.

Atentament, 

Paula, Gemma i Mireia.

Rúbrica d'avaluació.


2 comentaris:

  1. Bona tarda companys, a continuació procedirem a avaluar el vostre bloc.

    Pel que fa als aspectes formals, teniu un bé. El text és original i accessible per als alumnes, està ben estructurat i ben organitzat, conté una ortografia correcte (tot i que hi hem trobat alguna petita falta) i s'adequa als requisits de la pràctica.

    Pel que fa als continguts, teniu un bé. La informació que dóna és clara i exemplifica el tema que ocupa. Les dades que hi apareixen estan corroborades i investigades de forma professional. Però tot i així, a la pestanya "Com ha canviat", en el vídeo hem trobat que hi ha moments que poden resultar un xic complicats per alumnes de primària. Finalment, a la pestanya "Objectius", trobem que aquests no estan del tot definits.

    Pel que fa a les activitats, teniu un bé. Trobem que són activitats significatives i funcionals, que fan reflexionar als alumnes i són creatives i innovadores. Poden realitzar-se a l'escola, però trobem que la primera pot resultar un xic complicada per a l'alumnat i trobem que cap de les tres conté un quadern per al mestre. A més, a les activitats no es tenen en compte les idees prèvies de l'alumnat.

    Pel que fa a l'actitud, teniu un bé. Hi ha una bona actitud i predisposició per part del grup a l'hora de realitzar el diari del bloc, tot i que són entrades molt curtes on hi expliqueu molt reduïdament allò que heu fet.

    Pel que fa al bloc en general, teniu un bé. L'objectiu d'entendre, reflexionar i millorar el medi es compleix només en certa manera, ja que en cap moment es fa que els alumnes intentin millorar el medi.

    En la present coavaluació podem haver sigut una mica durs, però al ser la última ho havíem de ser. D'aquesta manera, en un futur podreu ser més competents del que ja sou. Tot i que hem estat crítics amb algun aspecte, es pot observar que hi heu dedicat molt de temps i esforç a l'elaboració d'aquest bloc i això es veurà reflectit en la nota que us hi posem.

    Nota: 8. Enhorabona!

    A reveure,

    Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena i Rubén Vargas.

    ResponElimina
  2. Bona tarda noies,

    Seguint la pauta marcada per la nostra rúbrica d'avaluació, ens hem basat en els següents ítems per avaluar-vos.

    Aspectes Formals: És correcte. Utilitza un llenguatge molt correcte, entenedor i original. Té una bona visibilitat i els links a altres pàgines web funcionen.
    Continguts: Bé. No doneu un excés d'informació i la que proporcioneu, és clara, entenedora i concisa. Els objectius pensem que són una mica pobres i no teniu elaborada la pestanya de "futurs possibles".
    Anàlisi estètic: Està molt bé. Pensem que el fons és vistós i invita a visitar el bloc. La lletra es veu de forma clara i és llegible perfectament.
    Activitats: Les activitats que teniu pensem que són adequades pels alumnes però en teniu 3, en comptes de 4 que eren obligatòries.
    Actituds i anàlisi global: El diari està ben elaborat. Heu posat gairebé tots els continguts que s'havien de posar. A més heu anat publicant les modificacions que anàveu fent a mesura que completàveu el bloc.
    Us posem un 8,5. Bona feina!!

    ResponElimina