dilluns, 21 d’octubre del 2013

Avaluacions i coavaluacions.

Avui, gràcies els companys d'altres blocs que ens han donat les seves opinions, hem millorat alguns aspectes que faltaven per polir com ara l'eslògan i el llistat de blocs dels companys. Us agraïm les vostres critiques que fan que aquest bloc millori dia a dia. Moltes gràcies!

3 comentaris:

  1. La imatge no es veu massa bé degut al format del bloc, per tant no us fa massa justícia.

    Pel que fa a la pàgina inicial, us faltaria afegir com a subtítol els noms i cognoms, assignatura, curs, universitat i professor.

    Podríeu especificar una mica més els objectius.

    Hauríeu de revisar els vostres ecrits perquè en algun hi ha faltes d'ortografia.

    Paula Daniel, Anna Colomer i Clàudia Padrós.

    ResponElimina
  2. Bona tarda,
    som el grup de la Carla Gallart, la Yasmina Gallego, la Laura Puig Florido i Laia Vila, pel que fa a la distribució del blog està molt bé!
    Però creiem que el fet d'haver posat la imatge amb mosaic distorciona la idea de la imatge, ja que podriem dir que distorciona la realitat, perque podriem interpretar que l'arc de Sant Joan és més gran que a la realitat.

    Fins aviat!!!

    ResponElimina
  3. Hola,
    Després d’observar el vostre blog, considerem que seria bo que hi poséssiu una foto més definida, ja que la que hi teniu es veu en segon pla.

    Per altre banda, trobem que hauríeu de trobar un eslògan identificatiu del vostre poble. Pensem que la redacció dels objectius podria estar més ben estructurada.

    Que tingueu sort i fins aviat!

    ResponElimina