dimecres, 9 d’octubre del 2013

Els inicis del bloc.

Després de crear-nos una adreça de gmail, hem creat aquest bloc anomenat BLANES: Coneixent el nostre municipi. A mesura que anem avançant amb el treball, anirem canviant l'estructura d'aquest bloc. 

3 comentaris:

  1. Bones!
    Nosaltres pensem que el vostre bloc està molt ben disssenyat, ens agrada molt la vostra foto de portada i també trobem molt encertat el color de la lletra.El que us volem proposar però, és que elaboreu un eslògan, una frase provocadora que podrieu col·locar al subtítol, ja que els vostres noms ja són als Objectius.

    De totes maneres,molt rebé!



    RIOC.

    ResponElimina
  2. Hola noies!! Som la Mireia Ruiz, la Maria Rieradevall, l'Alicia Ramos i la Maria Cuesta. El format del vostre bloc és correcte, però creiem que l'eslògan no és gaire atractiu. També haurieu de seguir a altres grups. Molta sort!

    ResponElimina
  3. Hola noies!!

    Ens agrada molt el vostre disseny del bloc, però a aquestes alçades ja hem mirat com estaven completades les pestanyes i pensem que esteu fent molt bona feina. La informació és completa i entenedora. Potser trobem a faltar un gràfic o quelcom similar on ens ajudi a veure de forma més ràpida el canvis de població o d'altres aspectes en el com ha canviat.

    Ànims que esteu fent molt bona feina!!

    ResponElimina