dijous, 21 de novembre del 2013

Finalització de l'apartat: de què vivim

Bona nit! Com podeu veure el apartat: de què vivim ja està acabat. Hem afegit diversos gràfics amb tota la informació cercada. 

Esperem que us serveixi d'ajuda i ho pogeu aprofitar per anar coneixent el nostre poble!

5 comentaris:

  1. Bones, noies! Després de mirar-nos els nous apartats, dir-vos que en part estan molt bé perquè hi ha moltes imatges, croquis, gràfics i informació ben escollida, però reviseu el text alhora de redactar, que sobretot a l'apartat: de què vivim, us repetiu força amb les paraules i hi ha alguna frase que no s'acaba d'entendre. Per altre banda, el vídeo milloraria molt amb més imatges, o gravant al mateix poble i essent més dinàmic.
    Fins aviat companyes!

    ResponElimina
  2. La veritat és que us hem de felicitar! El blog està molt bé, hi ha moltes fotos que expliquen com és Blanes i trobem que els croquis están ben dibuixats. Les dades de la pestanya de què vivim també están molt i bé i els gràfics ajuden a entendre millor els percentatges d'economia. Cal a dir, que ens ha costat trobar el video de "com ha canviat" ja que poder l'enllaç hauría d'estar en un color que resaltés més. Tot i així, el vídeo és entenedor i clar i concís.

    Bona feina!

    Paula, Natalia, Rosó i Helena

    ResponElimina
  3. Hola noies! Després de mirar els vostres apartats i llegir com ha canviat Blanes, dir-vos que esta molt bé, i que al haver-hi tantes imatges que acompanyen el text, fa que sigui molt més entenedor. A l'apartat de què vivim també es veu reforçat per gràfics, i per tant fa que les dades siguin molt més visuals. El com és també està molt ben detallat i el plànol i el croquis ens ajuden a saber més sobre la seva geografia. Tot i això, pensem que el vídeo és poc dinàmic.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  4. Bones noies! Una vegada observats els nous apartats, us voliem felicitar atès els bons recursos utilitzats com són imatges, gràfics de dades per acompanyar el text dels diferents apartats. Pensem que el text està ben redactat, clar i coherent.Tot i que pensem que el video podria ser una mica més dinàmic i potser posar l'enllaç del video una mica més gran. De totes maneres ens han agradat molt els diferents apartats.

    Bon treball noies!

    ResponElimina